GUIA D’AMSTERDAM


La guia núm.1  de la col·lecció està dedicada a
AMSTERDAM.

Aquesta guia és una selecció personal de les VISITES IMPRESCINDIBLES: El Museu Van Gogh, el Mercat de les flors o Bloemenmarkt, la plaça Dam, Begijnhof i Prinsengracht, el “Canal del Príncep”, que s’acompanyen d’un recull d’informacions pràctiques sobre ALLOTJAMENT, VOLS, transport, ALTRES VISITES IMPRESCINDIBLES, museus, HISTÒRIA I CULTURA, art, oficines de turisme, guies, música, MAPES, videos, etc. i temes d’actualitat, a més d’una selecció de les millors entrades sobre la ciutat publicades a la Catosfera Viatgera. Periòdicament es publiquen noves entrades amb consells i novetats per fer que l’estada a Amsterdam sigui inolvidable.

AMSTERDAM

“Una destinació que sempre m’ha encantat i a la que recorrentment sento que he de tornar: Amsterdam…

Potser he estat sis o set o vuit vegades, passejant en tandem pels seus carrers, en vaixell de nit pels canals, entaulat amb una heineken a la mà en algun dels bars-vaixells, observant des de la gespa el pas harmoniòs dels seus habitants, perdent les hores emboirat en algun coffe-shop, assegut amb la vista fixa en un quadre de Van Gogh, ballant en una esglesia reconvertida en “club”, o… gaudint de la ciutat més lliure d’Europa…”

I per això, aquesta guia, on vull mostrar tot allò que m’ha fet estimar Amsterdam i la seva gent. Si voleu saber més sobre aquesta deliciosa ciutat o voleu assessorament per organizar la vostra pròpia ruta no dubteu en escriure’m a amsterdam@elblocdelsviatges.cat, i bon viatge !!!