GUIA DE LISBOA


La guia núm. 2  està dedicada a
LISBOA

Aquesta guia és una selecció personal de les VISITES IMPRESCINDIBLES: el tramvia 28, el Largo do Carmo, Belém i voltants, prendre un cafè a A Brasileira i descobrir algunes botigues de somni (úniques a Lisboa) i molt més…, que s’acompanyen d’un recull d’informacions pràctiques sobre ALLOTJAMENT, VOLS, transport, ALTRES VISITES IMPRESCINDIBLES, museus, HISTÒRIA I CULTURA, art, oficines de turisme, guies, música, MAPES, videos, etc. i temes d’actualitat, a més d’una selecció de les millors entrades sobre la ciutat publicades a la Catosfera Viatgera. Periòdicament es publiquen noves entrades amb consells i novetats per fer que l’estada a Lisboa sigui inolvidable.

LISBOA

“És tan simple com aquesta pregunta i la seva resposta: Si no visquessis  a Barcelona on viuries…? i no puc estar-me de dir amb totes les lletres i amb una rialla, Lisboa !!! 

Ja fa prous anys que el meu enamorament amb Lisboa és sincer, fins l’extrem que no fa gaires anys vaig estar a punt, a punt, de marxar a viure a la ciutat blanca… qui sap si en un futur proper el destí em portarà a caminar pels seus carrers mentre observo els colors de la tardor i la calidesa de la seva gent…”

Mentre em dedico a tornar cada any a visitar els seus costaruts carrers, a  recordar les experiències viscudes, a assessorar a amics i coneguts sobre els seus secrets per fer més agradable i instens el seu viatge i a gaudir des de la proximitat amb la seva continua transformació. I per això, aquesta guia, on vull mostrar tot allò que m’ha fet estimar  Lisboa i la seva gent. Si voleu saber més sobre Lisboa o voleu assessorament per organizar la vostra pròpia ruta no dubteu en escriure’m a lisboa@elblocdelsviatges.cat, i bon viatge !!!